top of page
Vesterålen.jpg

Prokuria Polar Gruppen

Prokuria Polar Gruppen er et byråkonsern representert på 8 lokasjoner i hele landet. Gruppen er en hurtig voksende nasjonal leverandør av tjenester og produkter relatert til forretningsdrift som regnskap, lønn og rådgivning. Vi leverer en personlig tjeneste – både digitalt og lokalt.

Våre dedikerte medarbeidere betjener nærmere 800 kunder innenfor et bredt spekter av bransjer i Norge fra våre 8 kontorer. Gruppen har en tydelig profil, og vår misjon er å hjelpe deg som kunde på dine premisser – basert på dine faktiske behov. Vår integritet og lojalitet er vår valuta – og vi anstrenger oss for å tydelig avklare forventningene som ligger mellom oss og våre kunder.

Prokuria Polar Gruppen investerer tungt i fagkompetanse. Dette gjør vi for å alltid kunne tilby relevante og dagsaktuelle tjenester til kundene våre. Vårt mål er å være et konkurransefortrinn for kundene våre.

Prokuria Polar - regnskap, lønn, rådgivning og bærekraftsrapportering

Vår misjon er ganske enkel!

Vi skal hjelpe deg som kunde, på dine premisser. Vår integritet og lojalitet er vår valuta, og vi anstrenger oss for å forstå dine behov slik at vi alltid er på lag.

mønsterboks-01.png

Kontaktpersoner

Torben.jfif

Torben Torbjørnsen

torben@polarokonomi.no | Telefon: +47 951 15 555

Thor_edited_edited.jpg

Thor-Erling Westelius Hansen

thor@prokuria.no | Telefon: +47 966 69 090

Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss.

Vi er her for å hjelpe deg. Kontakt oss på telefon, e-post eller gjennom sosiale kanaler.

bottom of page